13_betoni_julkisivussa.jpg
14_kivitasku-talo.jpg
15_kiviseina.jpg

AJATONTA TYYLIÄ

Vehmasrannan Kivitasku-taloissa yhdistyvät ylivoimaisen energiatehokkuuden lisäksi kauniin ja kestävän kiven parhaat ominaisuudet sekä ilmansuunnat huomioiva arkkitehtuuri. Omistajalleen Kivitasku-talo on huoleton, helppohoitoinen ja ajaton koti, jossa asumismukavuus on huipussaan. Betoni runkomateriaalina on palo-, kosteus- ja hometurvallinen. Talojen pohjaratkaisuissa panostetaan selkeyteen ja joustavaan muunneltavuuteen perheen elinkaaren eri vaiheiden tarpeita vastaaviksi. Pientalorakentamisessa aivan uuden materiaalin, graafisen betonin avulla saadaan julkisivuihin, sisätilojen efektiseiniin ja laattoihin aivan uutta ulottuvuutta.


Tutustu Kivitasku-mallistoon ja valitse juuri se oikea koti sinun perheellesi.

Koti, joka säilyttää arvonsa

Vehmasrannan valtakunnallisesti merkittävä passiivi- ja nollaenergiataloalue nostaa koko Mäntyharjun profiilia ekologisen pientalorakentamisen keskittymänä. Tämä ympäristönsä huomioonottava ainutlaatuinen kokonaisuus tarjoaa tuleville asukkailleen kannattavan investoinnin pitkälle tulevaisuuteen.

Kivi on pitkäikäinen ja arvostettu rakennusmateriaali, josta rakennettu koti säilyttää arvonsa. Kivitasku-talojen rakentamisessa käytetään laadukkaita materiaaleja ja edistyksellisintä talotekniikkaa. Erinomaisen ilmatiiveyden ansiosta Kivitasku-passiivitalon lämmitysenergiantarve on vain noin 10-15% nykynormien mukaan rakennetun talon tarpeesta. Tuloksena on arvonsa säilyttävä ekologinen kivitalo, jossa on edulliset asuinkustannukset ja miellyttävä asua.